Shape Art Pilates Studio – program de exercitii personalizate

Timp estimat de citire1 minut, 29 secunde

Shape Art Pilates Studio, nou salon de Pilates din Bucuresti, este primul si singurul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates. Programele de lucru sunt supravegheate de instructori specializati coordonati de Gizem Cordan Deletioglu.

Acest sistem este unic in lume.Clientii nostri au observat treptat ca modificarile fizice si spirituale obtinute in urma exercitiilor Pilates i-au transformat vizibil. Au devenit mai increzatori, au inceput sa zambeasca mai mult, iar unii chiar ne-au spus ca le-am schimbat vietile in bine. Si cel mai important, oricine poate practica Pilates, indiferent de varsta sau conditie fizica”, a spus Gizem Cordan Deletioglu

Studioul Shape Art Pilates ofera si exercitii Pilates pentru sarcina si perioada de dinainte si dupa. In timpul sarcinii, exercitiile Pilates le pot ajuta pe femei sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul nasterii. Specialistii de la Shape Art Studio pot ajuta femeile insarcinate in a-si stabili echilibrul de care au nevoie pe masura ce sarcina avanseaza. Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominali, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana.
La Shape Art Pilates Studio poti beneficia si de metodele terapeutice prin masaj. Produsele Yonka si arta ritualurilor de frumusete ofera pielii tale resurse pentru a-si recapata echilibrul si vitalitatea.
Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului al XX-lea care se bazeaza pe ideea ca oricine isi poate folosi mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei, de la care pornesc, de altfel, multe dintre problemele fizice ale perosanelor active in secolul al XX-lea.
Pentru mai multe informatii: www.shapeartpilates.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate