Revicel, crema anticelulitica pe baza de ardei iute si alge marine

Timp estimat de citire0 minute, 32 secunde

Crema anticelulitica Revicel este un produs pe baza de ardei iute si alge marine foarte eficient in eliminarea celulitei si a vergeturilor. Masajul anticelulitic REVICEL este solutia ideala impotriva aspectului neplacut de coaja de portocala si a vergeturilor.

Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (fese, solduri, abdomen, brate etc.) prin miscari profunde si repetate cum ar fi: frictiuni, framantari, ciupituri cu degetele mainilor.
Crema anticelulitica Revicel contribuie la: diminuarea vizibila a celuliteisi a vergeturilor dupa 2 saptamani de utilizare; reducerea circumferintei corporale; arderea intensiva a grasimilor; intensificarea circulatiei sangvine; obtinerea unei siluete zvelte. Produs disponibil in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate