Proenzi ArtroStop Rapid+ conține complexul ExPur benefic pentru articulații

Timp estimat de citire1 minut, 34 secunde

Articulațiile sunt alcătuite din cartilaj articular, membrană sinovială, ligamente, tendoane, lichid sinovial şi oase. O articulaţie sau încheietura anatomică constituie totalitatea elementelor moi şi dure care unesc între ele două sau mai multe oase vecine. 

Cele mai multe articulații sunt mobile, permiţând oaselor să se mişte. Din cauza uzurii care apare la nivelul articulațiilor, ele au de suferit. Așa apare durerea, iar procesul de refacere este greoi. Din acest motiv, îngrijirea și vindecarea articulațiilor au nevoie de susținere.

Proenzi ArtroStop Rapid+ este expertul articulațiilor pe termen lung

Proenzi ArtroStop Rapid+ conține Complexul ExPur. Acesta este o combinație unică de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II face parte dintr-o nouă generație de substanțe, cunoscută sub denumirea generică de colageni. Deoarece colagenul de tip II acționează în mod eficient doar în cantități foarte mici, este extrem de important să se asigure un nivel foarte ridicat de puritate a acestuia (așa numitul grad Extrem de Puritate).

Vitamina C are un rol important în formarea normală a colagenului, sprijinind buna funcționare a sistemului osos. Ea ajută la formarea colagenul găsit în Proenzi ArtroStop Rapid+ și contribuie la buna funcționare a oaselor și cartilajelor. Pe lângă faptul că ajută la sintetizarea colagenului este și un antioxidant puternic. Această vitamină are un rol important în reducerea durerii și inflamării apărute după antrenamente. Vitamina C contribuie și la o mai bună recuperare după exercițiile solicitante.

Cura de Proenzi ArtroStop Rapid+ menține sănătatea, elasticitatea și flexibilitatea articulațiilor

Administrat pentru o perioadă de trei luni, Proenzi ArtroStop Rapid+ ajută la funcționarea oaselor și articulațiilor. Pentru o eficiență optimă, se recomandă câte 1 tabletă de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate