Pharma Nord lanseaza Bio-CLA Booster

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Pharma Nord lanseaza Bio-CLA Booster, produsul pentru slabit numarul unu in mai multe state europene, care arata persoanelor ce tin diete o noua strategie in lupta cu tesutul adipos in exces.Mult prea multi oameni sunt focusati numai pe greutate, mai mult decat atentia la cum se constituie grasimea si cum este ea distribuita. Bio-CLA Booster contine doi ingredienti activi, CLA (Acid Linoleic Conjugat) si extract de ceai verde. CLA este o substanta naturala regasita in dieta noastra, care reduce tesutul adipos blocand absorbtia grasimii in celulele grase, in acelasi timp crescand cantitatea de grasime arsa de celulele musculare. Ceaiul verde creste termogeneza – procesul prin care caloriile sunt convertite in energie. Bio-CLA Booster a fost premiat „produsul anului” in mai multe state europene datorita conceptului de succes din spatele acestuia.

Alina Gavril

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate