Lactatele, fructele si legumele favorizeaza renuntarea la fumat

Timp estimat de citire0 minute, 52 secunde

Laptele este benefic pentru organism si ar putea sa-i ajute pe fumatori sa renunte la tigari, rezulta din cercetarile specialistilor de la Duke University Medical Center (S.U.A).Potrivit cercetarilor, efectuate pe un esantion de 200 de persoane, fumatorii care au consumat lapte, apa, fructe si legume au simtit un gust  inrautatit al tigarilor, iar cei care au consumat cu preponderenta alcool, cafea si carne nu au avut aceasta "problema". Descoperirile ar putea conduce catre o "dieta pentru renuntarea la fumat" sau la crearea unei gume de mestecat pentru tigari mai putin "gustoase". Din cei 200 de fumatori, 19% dintre ei au declarat ca produsele lactate inrautatesc gustul tigarilor, 14% au pus acest lucru pe seama bauturilor fara cofeina, precum sucul de fructe, iar 16% pe fructe si legume. 44% dintre participanti au declarat ca bauturile alcoolice imbunatatesc gustul tigarilor, 45% au pus seama pe cafea si 11% pe carne. Dupa spusele cercetatorilor, acesta a fost primul studiu care exploreaza alterarea gustului tigarilor ca efect al consumului unor anumite alimente.

Stefan Stan   

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate