Intelege si controleaza diabetul la Catena, de Ziua Mondiala a Diabetului

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Devenit deja un eveniment de traditie, Catena marcheaza si in acest an, pe 14 noiembrie, Ziua Mondiala a Diabetului printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra acestei afectiuni, din pacate tot mai raspandite in Romania, si a complicatiilor pe care aceasta le provoaca.

Astfel, pacientii care vor trece pragul farmaciilor Catena in aceasta zi vor primi gratuit brosura „Intelege si controleaza diabetul”, o sursa de informatii utile si profesioniste despre aceasta afectiune, despre simptomele sale si cauzele care o provoaca, despre tratamentul adecvat in fiecare tip de diabet si planul alimentar pe care cei care sufera de aceasta boala il pot urma pentru a-si face viata mai usoara.

De asemenea, pacientii diabetici vor primi gratuit Carnetelul diabeticului, in care acestia pot tine evidenta glicemiei, iar clientii vor avea parte de o surpriza dulce, dar fara zahar: un fursec Nucita, din partea Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate