Gustare rapida de la Hochland

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

Telemeaua delicioasa de la Hochland combinata cu rosii proaspete si busuioc aromat iti ofera o gustare savuroasa si sanatoasa, intr-un timp foarte scurt!Telemeaua delicioasa de la Hochland combinata cu rosii proaspete si busuioc aromat iti ofera o gustare savuroasa si sanatoasa, intr-un timp foarte scurt! Consumata simplu sau asociata de exemplu cu o salata verde, un toast sau o „frigaruie” de legume Hochland Telemea Cuburi cu Rosii & Busuioc este alegerea perfecta pentru pranzurile la birou, rapide, dar sanatoase.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate