Freya Productions si Printesa Polonic ii ureaza bun venit merisorului american in Romania

Timp estimat de citire1 minut, 40 secunde

Casa Freya Productions de pe malul lacului Straulesti, in colaborare cu Cranberry Marketing Committee, si-a deschis portile pentru lansarea oficiala la nivel national a merisorului american. Evenimentul a fost gazduit de Anca Rusu, cunoscuta si sub numele de Printesa Polonic, in calitate de ambasador al acestuia. 

„Este o onoare pentru mine ca am fost aleasa ambasador al acestui fruct in Romania. Am acceptat cu toata inima aceasta titulatura pentru ca am principii, iar unul dintre ele este de a promova lucruri in care cred cu adevarat. Asadar, cred in minunile pe care le poate savarsi consumul acestui fruct mai putin cunoscut in Romania. Pe cat de mic si firav pare, este un adevarat miracol pentru sanatate”, declara Anca Rusu, ambasador de imagine al merisorului american.

Povestea merisorului este strans legata de locuitorii nativi ai Americii de Nord, precum si de prima colonizare, facuta in 1620 de pelerinii care au descins de pe vasul Mayflower pe coasta Capului Cod din New England. Lor li se datoreaza numele merisorului.

Merisoarele sunt adevarate bombe de energie. Nu sunt doar bogate in vitamine si fibre, ele avand si un efect pozitiv asupra sanatatii noastre. Merisoarele au o actiune anti-adeziva, care impiedica unele bacterii sa se localizeze pe membranele si peretii celulelor. Merisoarele lupta impotriva lor cu un continut foarte bogat in antioxidanti, ce contribuie la mentinerea tineretii corpului si totodata il protejeaza de actiunea nociva a radicalilor liberi.

„Suntem mandri ca reprezentam acest produs si speram la o aclimatizare cat mai rapida a merisorului american pe piata romaneasca”, declara Anca Parvulescu, CEO Freya Productions si reprezentant al Cranberry Marketing Committee in Romania.

Merisoarele se bucura de aceeasi diversitate ca si tara lor de origine, SUA. De la dulce la fructat, trecand prin iute ca focul pana la sarat, bobitele rosii sunt versatile ca putine altele si sunt folosite intr-o multitudine de produse si retete. Aceasta versatilitate a fost pusa in valoare de specialistii culinari printr-o varietate de preparate ce au facut deliciul invitatilor.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate