Duelul bucatarilor Ella Vs Dezbracatu’
Mereu a existat intrebarea “Cine este un bucatar mai bun? Barbatul sau femeia?” Slab sau Gras porneste Duelul Bucatarilor. In fiecare luna vei putea alege dintre retetele vedetelor noastre autohtone si vei putea castiga un cos mare plin cu legume proaspete. In acest numar se intrec in arta culinara Codrut Keghes (Dezbracatu’) si Ella din trupa Hypnose, care vor incerca sa te racoreasca in aceste zile toride de vara.Somon cu fructe a la Dezbracatu’
Un personaj mai mult decat delicios, care ascunde un om plin de sentimente si foarte atent la detalii in ale bucatariei, Dezbracatu’ te ajuta sa te racoresti cu un somon cu fructe. Reteta este simpla: este nevoie de un somon de maxim 2 kg, curatat si taiat pe burta. In interior se cresteaza si se umple cu fructe confiate de orice fel. Se asaza intr-o tava cu putin ulei, cu 2 borcane de rosii decojite cu tot cu sos. Se mai pune o mana de busuioc si o lamaie taiata subtire pentru gust si culoare si se stropeste cu 150 ml de vin alb sec. Cat timp se lasa la cuptor se ia din sosul din tava si se toarna peste peste, pentru a intra intre crestaturi. Se asaza in farfurie in forma de rondele sau intreg si se serveste cu un vin alb sec. Pentru aspect un pic de patrunjel, o lamaie cruda si putin strugure verde vor deschide apetitul si celor satui.
01.09.2007
3528

Timp estimat de citire:
1 minut, 44 secundeVinetele Ellei
O bruneta apetisanta poate face si o mancare apetisanta. Ella si-a propus sa te racoreasca rapid, cu o reteta care in 30 de minute este gata de servit. Apetisanta din trupa Hypnose are o mancare de vara pe care o adora. Se prepara din 2 kg de vinete, 2 kg de rosii, 2 ardei capia, o capatana de usturoi si 3 linguri de ulei de masline. Sarea si piperul le adauga fiecare dupa gust. Vinetele si ardeii capia se coc. Toate ingredientele se asaza pe rand intr-un vas de iena si se baga la cuptor 30 de minute. Este extraordinar de usor de facut si efectul de racorire este garantat!

Dieta Rihanna: slabeste usor dupa vacanta de iarna
23.01.2014