Doua pahare de apa inainte de masa te ajuta sa slabesti

Timp estimat de citire0 minute, 43 secunde

Cine ar fi spus ca un truc atat de simplu precum consumul de apa inainte de masa te poate ajuta sa slabesti?

In urma unui studiu realizat in SUA, s-a demonstrat stiintific ca persoanele care tin un regim de slabire si beau inainte de fiecare masa doua pahare de apa a cate 250 ml, slabesc mai mult decat cele care nu consuma suficienta apa. De fapt, cele doua pahare de apa baute inainte de fiecare masa i-au ajutat pe participantii la studiu sa slabeasca sapte kilograme pe luna, fata de cinci kilograme, cat au pierdut cei care au tinut doar o dieta hipocalorica. Explicatia este simpla: apa are zero calorii, insa iti da senzatia de satietate chiar inainte de a incepe sa mananci, deci vei avea tendinta de a consuma mai putine alimente in cursul mesei, ceea ce te ajuta sa slabesti fara sa simti foamea.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate