Conferinta Nationala Interdisciplinara pe teme de nutritie si dietetica

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

In perioada 8-10 martie 2018, la Hotel Mercure Unirii din Bucuresti, va avea loc Conferinta Nationala Interdisciplinara cu tema Certitudini si perspective in nutritie si dietetica, de la copil la adult”.

Specialisti de varf din domeniul pediatriei, gastroenterologiei, nutritiei si bolilor de metabolism, nefrologiei, dieteticii, medicinei de familie si nu numai vor aborda teme de interes larg in contextul proliferarii bolilor care au drept cauza nutritia deficitara, obezitatea sau alergiile ori intoleranțele alimentare.

Vor fi prezentate teme ce vizeaza alimentatia sugarului, alimentatia copilului sanatos de 1-5 ani, alimentatia femeii gravide, capcanele alimentatiei scolarului, intoleranta la lactoza, imbunatatirea calitatii vietii la copiii cu obezitate, dieta copilului cu diabet, alergia alimentara, rolul nutritiei in diverse patologii – diabet, obezitate, intoleranta la gluten, boli cardiovasculare etc.

Conferinta se adreseaza specialistilor si este creditata cu 17 credite EMC.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate