Compania Bauerfeind deschide un nou showroom in Bucuresti

Timp estimat de citire:

0 minute, 47 secunde

Indiferent de varsta pe care o avem, de nivelul ridicat sau scazut de sedentarism, neregulile in ceea ce priveste sanatatea oaselor sau a altor parti ale organismului pot aparea la fiecare persoana in parte.

In sprijinul celor care sufera de diferite afectiuni, a luat fiinta in Germania, in 1929, compania Bauerfeind,  care a devenit rapid un important nume in producerea ciorapilor compresivi, a ortezelor si a suporturilor plantare. De atunci si pana astazi, calitatea produselor companiei germane s-a pastrat intacta, fapt care a atras cresterea numarului de clienti, dar si extinderea si dezvoltarea unei retele in Europa. Dupa cele doua puncte de lucru deschise in Romania, in Cluj si Bacau, a venit randul bucurestenilor sa se bucure de calitatea germana a produselor Bauerfeind. Deschidera oficiala a showroom-ului din str. Nerva Traian nr 16, are loc in data de 01.02.2012, ocazie cu care, medici ortopezi de renume din capitala, vor da sfaturi si vor aborda diverse teme medicale.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate