Cel mai gras om din lume, salvat de medici

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

Mexicanul Juan Pedro Franco, care la varsta de 32 de ani a ajuns sa cantareasca 595 de kilograme, a fost supus, la inceputul acestei luni, unei interventii chirurgicale pentru a fi ajutat sa piarda in greutate.

Operatia de micsorarea a stomacului sau urias – de circa cinci litri – la capacitatea unui pahar de apa s-a incheiat cu succes. Astfel, dupa doar doua saptamani de spitalizare, tanarul a dat jos 175 de kilograme, demonstrand o evolutie post-operatorie suprinzatoare. Medicul sau a precizat ca Franco va ramane sub control strict medical, nutritional si psihologic, in perspectiva unei alte operatii peste sase luni, cand i se va instala laparoscopic un bypass gastric, care ii va permite sa solutioneze definitiv problema obezitatii sale extreme. Una din marile dorinte ale lui este de a putea merge din nou dupa ce a stat trei ani in pat. Tanarul a recunoscut ca este constient de faptul ca reprezinta „un caz special” si a incurajat persoanele care sufera de obezitate morbida sa-i urmeze exemplul si sa ceara ajutor.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate