Catena iti recomanda Academia XL-S Medical, programul care te ajuta sa slabesti + Abonament la sala Gratuit

Timp estimat de citire1 minut, 19 secunde

Farmaciile Catena si XL-S Medical demareaza campania Academia XL-S Medical, program care imbina sportul, dieta si suplimentele alimentare cu scopul de a te ajuta sa pierzi in greutate intr-un mod echilibrat, sanatos, fara efecte adverse.

Academia XL-S Medical se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa-si insuseasca un stil de viata sanatos, care doresc sa cunoasca cum sa scada cantitatea de grasimi si carbohidrati ingerati, precum si cantitatea de alimente pe care o cunsuma.

In ce consta programul

Incepand cu luna aprilie 2013, in Farmaciile Catena vei gasi pachetul promotional XL-S Medical ce contine cele trei produse consacrate ale gamei: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, dar si un abonament GRATUIT la o sala de fitness, valabil o luna. In total sunt 70 de sali acreditate Academia XL-S Medical in 19 orase importante din tara. Lista salilor acreditate o poti gasi pe www.xl-s.ro. Totodata, pe site-urile www.xl-s.ro si www.slabsaugras.ro sunt disponibile diete simple, accesibile tuturor. Periodic se afiseaza feluri de mancare noi, cu ajutorul carora participantul la program isi poate diversifica dieta.

Testat de 400 de farmacisti

Programul a fost deja testat, Academia XL-S Medical fiind primul program de slabit din Romania experimentat de 400 de farmacisti din toata tara. In mai 2012, 10 farmaciste au slabit in total 60 de kilograme intr-o luna la Academia XL-S Medical. In ianuarie 2013, 390 de farmaciste s-au inscris in Academia XL-S Medical.

Avand un stil de viata sanatos, produsele XL-S Medical te ajuta sa scazi sanatos in greutate. Educandu-ti stilul de viata, nu te vei lupta cu efectul yo-yo caracteristic dietelor si programelor de slabit drastice.

Mai multe depsre proprietatile produselor XL-S AICI.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate