Catena a primit premiul Brands For Kids, pentru al doilea an consecutiv

Timp estimat de citire1 minut, 17 secunde

Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in Romania, a primit premiul Brands For Kids din partea revistei de business Forbes pentru servicii farmaceutice de calitate adresate familiilor care au copii.

Este al doilea an consecutiv in care Catena primeste aceasta distinctie din partea Forbes Romania.

Premiul a fost acordat in cadrul Galei Forbes Brands for Kids 2017, care a avut loc pe 28 noiembrie. Au fost premiate 22 dintre brandurile care au reusit sa castige increderea parintilor in privinta produselor si serviciilor destinate copiilor.

Premiul acordat Catena a fost ridicat de Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si produse non-pharma. „Va multumesc mult pentru premiu, primit pentru al doilea an la rand, si vrem sa oferim in continuare servicii de calitate pentru copii”, a declarat acesta, la inmanarea trofeului.

Brandurile castigatoare au fost desemnate in urma rezultatelor unui studiu de piata efectuat de Forbes impreuna cu compania D&D Research.

Ca aprecierea si increderea de care se bucura brandul Catena este cat se poate de reala, o spun premiile pe care reteaua de farmacii le-a primit in ultimii ani, cum ar fi: Best Buy Award – Distinctie pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-pret din Romania, pentru 3 editii la rand – in 2013/2014, 2015/2016 si 2017/2018; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere”, pentru 2 ani la rand – 2014 si 2015; Superbrands – in 2013, 2015 si 2017; Qudal – Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania, in 2014/2015 si 2016/2017, precum si premiul Customer’s Friend (Prietenul Cumparatorilor), oferit de ICERTIAS (Asociatia Internationala de Certificare, cu sediul la Zurich, Elvetia).

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate