Baschet in scaunul cu rotile

Timp estimat de citire0 minute, 52 secunde

Cinci echipe reprezentand 4 tari – Bielorusia, Romania, Turcia (2
echipe) si Ucraina – s-au intalnit in septembrie la Istambul pentru
competitia de baschet in fotolii rulante organizate de Clubul Rotary
International si Asociatia Europeana de Baschet in Fotoliu Rulant (IWBF
Europe).Cupa Marii Negre de Baschet in Fotoliu Rulant

Cinci echipe reprezentand 4 tari – Bielorusia, Romania, Turcia (2 echipe) si Ucraina – s-au intalnit in septembrie la Istambul pentru competitia de baschet in fotolii rulante organizate de Clubul Rotary International si Asociatia Europeana de Baschet in Fotoliu Rulant (IWBF Europe). Romania a participat pentru prima data cu o echipa nationala compusa din 7 jucatori provenind de la trei echipe, respectiv Temerarii Arad, Centrul Lamont Cluj si AJcS Constanta. Pentru anul urmator s-a decis ca aceasta competitie sa aiba loc la Cluj. „Este o onoare pentru noi”, declara Sally Wood-Lamont, Presedinta Comitetului National Paralimpic Roman, „si sunt convinsa ca vom putea demonstra tuturor ca putem organiza un turneu excelent aici in Romania. Va fi primul turneu de baschet in fotolii rulante organizat sub auspiciile CNP Romania”.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate