Arcul Gorilla, un nou aparat pentru fitness

Timp estimat de citire:

0 minute, 59 secunde

Gorilla Bow Home Gym este un dispozitiv portabil de antrenament care a fost creat după multe ore de cercetare atentă și strategii de dezvoltare a produsului. Este mecanismul perfect pentru cei care caută o platformă robustă, dar ușoară, care poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor și nivelului de rezistență ale fiecărui utilizator.

Toată lumea, de la începători la specialiști în fitness și chiar seniori, poate folosi această adevărată sală de gimnastică portabilă pentru a realiza sesiuni regulate de antrenament în condiții de siguranță. Arcul este dintr-o singură bucată, fabricat din aluminiu rezistent. Ambele capete au gheare care prezintă două crestături. Aceste crestături sunt menite să susțină benzile de rezistență pentru a completa arcul cu așa-numita coardă. Fiecare crestătură poate suporta maximum trei benzi speciale. Acest lucru îți permite să îți diversifici intensitatea antrenamentului și tipurile de exerciții prin schimbarea și combinarea benzilor. Datorită benzilor, vei simți în mod constant tensiune în timpul exercițiilor. Îți va îmbunătăți atât rezistența, cât și forța.  Prețul Gorilla Bow este de 100 de dolari pe magazinul online Amazon.com.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate