66 de zile pentru a-ti schimba obiceiurile alimentare

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Cercetatorii de la Universitatea din Londra au demonstrat faptul ca avem nevoie de aproximativ 66 de zile pentru a ne schimba pentru totdeauna obiceiurile alimentare.

Practic, primele doua luni in care ne vom schimba modul de a privi si consuma diferite alimente sunt cele mai grele, dupa care aceasta noua atitudine va veni de la sine si chiar ne va face placere sa mancam alimentele proaspat integrate in dieta. Oamenii de stiinta i-au indemnat pe participantii la studiu sa inlocuiasca desertul cu un fruct, sa bea o sticla de apa in timpul pranzului si sa alerge cel putin un sfert de ora inainte de cina. Daca la inceput persoanele care au participat la studiu s-au adaptat mai greu schimbarilor alimentare si de stil de viata, dupa circa 66 de zile in care au repetat sistematic indicatiile specialistilor au inceput sa le considere noi obiceiuri si sa le puna in practica automat.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate