3 Chenes – Ventre plat, pentru abdomen plat – formula noua

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Abdomenul plat, perfect pentru a fi etalat la plaja sau la piscina, se obtine cu multa munca si cu ajutorul noii formule a suplimentului pentru abdomen plat de la 3 Chenes.

Noua formula activa si concentrata Abdomen Plat de la 3Chenes te va ajuta sa dobandesti talia pe care o doresti, avand efect anti-balonare si de drenaj. Produsul este un supliment alimentar pe baza de fenicul, argila verde, fructo-oligo-zaharide, inulina si calciu. Feniculul faciliteaza eliminarea urinara, are proprietati de drenaj si ajuta la detoxifierea organismului. Argila verde, fructo-oligo-zaharidele si inulina imbunatatesc digestia si favorizeaza tranzitul intestinal. Calciul are rolul de a normaliza secretia enzimelor digestive.

Produs disponibil pe Raftul de slabit de la Catena.

Comanda online aici!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate