The Strongest Man in the City, editia a II-a

Iulian Dinu, instructor fitness

Timp estimat de citire1 minut, 35 secunde

Competitia “The Strongest Man in the City II” revine in forta vara aceasta!Datorita succesului editiei anterioare, Iulian Dinu, organizator al evenimentului, isi propune sa faca totul la o scara mai mare. Astfel, pe 6 iulie, toti amatorii de sport sunt asteptati la Decathlon Militari, pentru a urmari sau participa la competitie.

Competitia “The Strongest Man in the City” revine in forta vara aceasta! Datorita succesului editiei anterioare, Iulian Dinu (www.iuliandinu.ro), organizator al evenimentului, isi propune sa realizeze totul la o scara mai mare. Astfel, pe 6 iulie, toti amatorii de sport sunt asteptati la Decathlon Militari, pentru a urmari sau a participa la competitie.

Structura probelor de anul trecut va fi mentinuta, astfel vor fi:

1) impins culcat cu greutatea propriului corp

2) tractiuni cu contragreutate

3) genuflexiuni cu impins kettelbell-ul deasupra capului

Fiecare proba va avea 3 premianti pentru fiecare dintre cele 4 categorii de greutate -70 kg, -80 kg, -90 kg si +90 kg. Pentru a stabili cine este cu adevarat cel mai puternic barbat din oras, va exista o proba speciala la care vor participa castigatorii locului I de la toate probele.

Proba speciala a competitiei va consta in efectuarea exercitiului “Man Maker” timp de 2 minute. Castigatorul va fi cel care va face cat mai multe repetari corecte si va fi incoronat cu titlul de “The Strongest Man in the City”.

Doritorii sunt invitati sa se inscrie OBLIGATORIU pe site-ul evenimentului www.fitness-events.ro pana pe data de 1 iulie.

Taxa de participare este de 30 ron, iar posesorii cardului de fidelitate Decathlon vor avea intrarea gratuita.

Pe langa motivatia pe care o ofera titlul de “The Strongest Man in the City” exista si premii oferite participantilor, acestea costand in: aparate de fitness, accesorii, curs de calificare instructor fitness-aerobic recunoscut international, aparatura functional training, tricouri, suplimente nutritive,abonamente la sala, cupe si medalii toate acestea in valoare de peste 5000 euro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

instructor fitness

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate