Surpriza de Ziua Femeii pentru trupa Like Chocolate

Timp estimat de citire1 minut, 53 secunde

De Ziua Femeii, cele doua compontente ale trupei Like Chocolate au fost surprinse cu un cadou inedit. In timp ce se aflau la repetitii, acestea au primit un colet misteris care avea ca si dedicatie : „Pentru fetele de la Like Chocolate, cele mai dulci voci din muzica romanesca”. Admiratorul s-a semnat doar cu pseudonimul « Un Fan » iar cadoul a fost unul la fel de dulce ca si cele doua soliste, Andra si Betty.

In 10 zile piesa „Maria, Maria” a avut peste 200 000 de vizualizari pe Youtube

„Am avut parte de o surpriza de Ziua Femeii, si anume de un cadou inedit sub forma unui tort personalizat cu fotografia noastra. In timp ce eram la repetitii, impresarul nostru Florin Nedelcu, ne-a anuntat ca a sosit un pachet suspect la adresa noastra, iar cand am deschis coletul am ramas
surprinse: era un tort marimea XXL. Stiam ca noul nostru single  „Maria, Maria” a avut mare succes pe Youtube, avand in doar 10 zile, 200 000 de vizualizari, dar nu ne asteptam sa primim un cadou atat de special, mai ales ca suntem inca la inceput de cariera muzicala. Desi persoana care a trimis tortul s-a semnat doar cu pseudonimul „Un Fan”, pentru noi faptul ca am reusit sa cucerim inima unei persoane, in asa fel incat sa faca un astfel de gest, este un lucru extrem de important“, a declarat Andra.

Intrebate daca au mai primit de-a lungul timpului atentii de la fani, Betty a adaugat: ”Am mai primit atentii de la fani sub forma unor buchete de flori, dar pana acum cel mai frumos cadou primit este momentul in care publicul realizeaza faptul ca noi chiar cantam live. Bucuria de pe fata celor care participa la concertele noastre si simt impreuna cu noi muzica, ne face sa incercam sa fim cat mai aproape de cei carora ne adresam. Astfel, in timpul concertelor, ii invitam pe scena pe cei ce vor sa ni se alature, iar ei devin parte din show-ul nostru“.

„Maria, Maria” este cel de-al doilea single al trupei Like Chocolate si deja beneficiaza de aprecierea publicului. Sub indrumarea Live Artist, cele doua cantarete vor sa cucereasca lumea muzicala romaneasca prin calitatile lor vocale de exceptie.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. t**i spune:

    vocea din refren apartine lui alex mica iar fetele de la like chocolate sunt doar dansatoare. la capitolul cantat, amandoua falseaza

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate