Seara placuta cu „Activia Gustare de Seara”

Timp estimat de citire1 minut, 18 secunde

Danone Romania lanseaza “Activia Gustare de seara”, o combinatie de iaurt Activia consistent cu fulgi de migdale si fructe – un produs gustos si satios, fara multe calorii. Produsul este disponibil in doua variante: fulgi de migdale si caise uscate si fulgi de migdale si capsuni.

„Inovatia este parte integranta a strategiei Danone, prin care dorim sa oferim consumatorilor experiente cat mai diversificate si posibilitatea de a-si completa alimentatia zilnica cu alimente sanatoase. Activia Gustare de seara este un produs care a aparut dintr-o idee romaneasca, bazandu-se pe faptul ca deseori, seara, dupa cina, multe femei si-ar dori sa mai manance ceva gustos si satios, dar in acelasi timp sanatos. Acest produs este unic pe piata din Romania si in lume, momentan fiind investigat si de colegi din alte tari, care intentioneaza sa il lanseze”, a declarat Dora Strezova, Marketing Director Danone Romania.

“Activia Gustare de seara” beneficiaza de un suport de marketing puternic prin reclama TV, promovare in social media, evenimente, degustari in magazine si proiecte speciale.
Prezenta pe piata din Romania din anul 2001, Activia include astazi 16 sortimente si este cea mai cunoscuta marca de iaurt. 20% dintre femeile din mediul urban mentioneaza Activia, atunci cand sunt intrebate ce marca de iaurt le vine in minte prima oara. Gama Activia este una dintre cele mai de succes marci internationale ale Grupului Danone, fiind consumata in peste 70 de tari.
Noul Activia Gustare de seara, iaurt consistent cu fulgi de migdale si fructe aduce organismului proteine, carbohidrati, grasimi. O portie de 150g are 158 kcal, reprezentand 8% din necesarul zilnic estimat.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate