Rachel Weisz, secretul sanatatii ei este fericirea

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Este sexy si dorita de milioane de barbati, dar Rachel Weisz recunoaste ca nu face nimic special ca sa se mentina in forma si ca secretul sanatatii ei consta in faptul ca este fericita.Britanica are un fiu de trei ani, Henry, cu regizorul Darren Aranofsky, si este convinsa ca família ei o face sa arate bine. „Sunt sanatoasa, dar nu tin diete sau orice altceva. Mananc carne si beau alcool, dar totul cu moderatie. Cred ca fericirea este cheia sanatatii mele”, a marturisit starul.
Totodata, vedeta din „Mumia” recunoaste ca nu simte nevoia sa mearga la sala dupa programul de munca, pentru ca fiul ei o ajuta foarte mult.

The Himalayan Times

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate