Prea putina miscare pentru americani

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

Un studiu recent, realizat de Pennington Biomedical Research Center,
SUA, care evalueaza gradul de intensitate al activitatilor fizice a
aratat ca miscarea nu este in topul preferintelor americanilor. Doar 5% dintre americani fac zilnic o forma de sport, cum ar fi jogging, mers pe bicicleta sau aerobic. De departe, americanii  prefera activitatile sedentare, cum sunt convorbirile telefonice sau luatul gustarilor. Alte activitati fizice moderate frecvente in America sunt gradinaritul, condusul si curatenia. La polul opus, cele mai putin practicate activitati fizice intense sunt sporturile de iarna, drumetiile montane si fotbalul.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate