NESTLE Nesquik se alatura mamelor in sustinerea unei dezvoltari aromonioase a copiilor

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

Nesquik cacao instant lanseaza campania de informare ”Dezvolta creativitatea copilului tau!”, prin care isi propune sa sustina mamele si sa le ajute cu sfaturi utile pentru dezvoltarea copilului. Platforma ”Dezvolta creativitatea copilului tau!” se va desfasura pe parcursul intregului an si va consta in comunicarea permanenta cu mamele, prin organizarea de intalniri si schimburi de experienta intre acestea, precum si prin recomandari oferite de catre specialisti. Decizia Nesquik de a vorbi despre dezvoltarea copilului se afla in stransa legatura cu caracteristicile de baza ale produsului. Nesquik cacao instant contine un mix de 9 micronutrienti (Vitamina B1, B3, B5, B6, B9, C, E, Calciu si Magneziu) care asigura copiilor vitalitatea necesara in fiecare zi.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate