Marcajul CE va deschide piata Europei

Timp estimat de citire:

0 minute, 42 secunde

Vedem adesea „marcajul CE” pe unele dintre produsele pe care le cumparam, dar stim ce inseamna acesta de fapt? Sub deviza „Marcajul CE va deschide piata Europei!”, Comisia Europeana realizeaza o campanie de informare privind marcajul CE.Marcajul semnaleaza ca un produs este in conformitate cu intreaga legislatie UE relevanta, ceea ce il face eligibil pentru a fi introdus pe piata si vandut pe intreg teritoriul UE. Prin atasarea marcajului CE la un produs, un fabricant declara, pe propria raspundere, ca produsul este conform cu toate cerintele legale relevante, in special cu cele care asigura sanatatea, siguranta si protectia mediului. Comisarul pentru industrie si antreprenoriat, vicepresedintele Antonio Tajani a declarat: „Trebuie sa imbunatatim vizibilitatea si increderea publicului in marcajul CE. Obiectivul campaniei noastre il reprezinta promovarea unei mai bune intelegeri a semnificatiei marcajului si a scopului pentru care este folosit”.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate