FluEnd, produs pentru combaterea racelii, gripei si tusei

Timp estimat de citire0 minute, 29 secunde

Cu o formula 100% naturala, compusa din extracte de plante eficiente in combaterea racelii si gripei, FluEnd este recomandat tuturor categoriilor de consumatori, atat copii, cat si adulti, neavand niciun fel de contraindicatii sau reactii adverse.

Extractele de plante din compozitia FluEnd ajuta organismul sa-si imbunatateasca imunitatea si sa lupte eficient impotriva infectiilor virale si bacteriene, atat pe timpul zilei cat si al noptii: echinacea, salcie alba, usturoi, lemn dulce, ghimbir, vitamina C,  valeriana, zinc. FluEnd functioneaza ca o bariera, oprind aparitia racelii si gripei daca este administrat de la primele simptome. Produs disponibil în farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate