Dots, cel mai vandut brand de gogosi din Spania, acum si in Romania

Timp estimat de citire1 minut, 20 secunde

Dots, desertul sanatos si delicios care putea fi cumparat din Franta, Italia, Spania, Germania, SUA sau Japonia, este lansat in luna decembrie si in România prin campanie indoor in cafenelele Gloria Jeans din Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall si in Zodiac Caffe din Afi Cotroceni. In perioada 12 decembrie-1 ianuarie, in cafenele partenere, clientii vor putea savura cea mai bine vanduta gogoasa din Spania.

In weekend, doua promoterite vor prezenta promotia Dots, o gustare dulce, sanatoasa si de calitate superioara. Cafenele in care va avea loc promotia vor fi semnalate printr-un afis pe care va fi scris Dots – Acest local este incredibil de proaspat. In perioada promotiei, in zilele de vineri, sambata si duminica, clientii vor putea degusta gogosile delicioase. In zilele de sambata, cei care vor cumpara Dots vor avea sansa sa castige diferite premii pe loc, precum sepci, tricouri personalizate, lumanari, ornamente de Craciun din ceramica sau gogosi.

Dots este un produs marca Europastry, compania care se situeaza pe locul intai in Spania pe piata produselor congelate de patiserie. Procesul de congelare nu afecteaza calitatile produsului, mentinandu-l mereu proaspat si pe gustul celor mai pretentiosi consumatori.

Cu ciocolata, vanilie, mar si scortisoara, Dots va fi, incepand cu luna decembrie, desertul delicios care poate fi savurat si in cafenelele din Bucuresti. Brandul este adus in Romania de catre Intertrade Distributie Produse Alimentare, distribuitor pe domeniul HoReCa. Campania va fi sustinuta si prin promovare online pe reteaua de socializare Facebook. Utilizatorii Dots Romania vor afla ce anume este Dots, de unde pot cumpara aceste gogosi si se pot inscrie in competitia cu premii surpriza.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate