Copiii crescuti de bunici prezinta un risc mai mare de obezitate

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Cercetatorii britanici pretind ca bunicii isi ucid nepotii cu blandete, rasfatandu-i cu dulciuri care, in final, nu le fac decat rau, marindu-le predispozitia catre boli de inima si diabet. Potrivit unui studiu recent, copiii care stau doar la bunici prezinta un risc mai mare cu 34% de a deveni obezi.

 

Descoperirea contrazice studiile anterioare, care legau kilogramele in plus ale copiilor de saracie si de obezitatea parintilor. Cercetarea realizata de Colegiul Universitar londonez arata ca cei mai afectati de aceasta problema sunt copiii din clasa de mijloc. Din studiu a mai reiesit ca nepotii ingrijiti de bunici part-time prezinta un risc cu 15% mai mare de a fi supraponderali, comparativ cu copiii care stau doar cu parintii. Copiii care merg la cresa nu prezinta deloc riscul de a deveni obezi, se mai specifica in cercetare.

Sursa: dailymail

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate