Condimente bogate in calorii

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Condimentele pe care le folosim in orice mancare ascund sute de calorii, iar putine persoane stiu acest lucru. Tocmai de aceea unele cure de slabire care abunda in condimente sunt ineficiente.

Nu toate insa au un continut caloric ridicat, ci numai cele bogate in sodiu, uleiuri si zahar. Spre exemplu, ketchup-ul cu care iti condimentezi pizza are un continut bogat de sodiu si zahar, deci calorii in plus pentru dieta ta.

Ketchup-ul pentru care optezi la micul dejun il poti obtine tu in casa din rosii cu putina sare si un praf de piper. Vei avea siguranta ca nu exista calorii ascunse in sosul cu care servesti aproape toate alimentele mesei de dimineata. Inlocuieste painea cu cea prajita, consuma separat branza, fara condimente sau paste ori sosuri grele, iar daca vrei sa mananci un desert sarac in calorii, incearca un mar sau fructele citrice.

www.care2.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate