Caviar impotriva ridurilor

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

Caviarul s-a transformat in unul dintre cele mai selecte si exclusive ingrediente ale cosmeticii. Desi nu este o practica accesibila tuturor buzunarelor, ouale de sturion fac minuni in lupta impotriva ridurilor.

Secretul cosmetic al caviarului este datorat nivelului sau ridicat de aminoacizi esentiali, proteine, acezi grasi, oligoelemente si in special iodului ce are putere reparatorie si regeneranta. De aceea, caviarul se utilizeaza in poroduse pentru piele matura si imbatranita, care necesita nutritie intensa pentru a-i reda toate elementele pierdute o data cu trecerea timpului.

Pentru prepararea produselor cosmetice, se foloseste extract rafinat de caviar, avand in vedere ca oricat de delicioase ar fi ouale de sturion, nimanui nu-i place sa-si maseze tenul cu o loitiune cu miros de peste.

Caviarul este unul dintre ingredientele la moda in cosmetica anului 2004 de combatere a incomodelor si inesteticelor ridurilor. Acesta are un inalt continut de aminoacizi speciali, proteine, acizi grasi, oligoelemente si iod, cu mari puteri regeneratoare si reparatoare. Din acest motiv se foloseste  pentru pielea matura care necesita  hranire si hidratare intensa. Pentru cremele pe baza de caviar, se foloseste extractul rafinat din caviar. Firmele de produse cosmetice aleg caviarul din sudul Marii Caspice deoarece acolo este zona cea mai putin poluata, iar produsul este pur. Vedete precum Penelope Cruz si Lola Herrera au incredere in cosmeticele pe baza de caviar.

Ana Macovei

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate