Apetito, noua gama de branzeturi in portofoliul Delaco

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Delaco a preluat distributia gamei de branzeturi Apetito – o selectie
de branza topita si creme de branza proaspata in diverse sortimente.Delaco a preluat distributia gamei de branzeturi Apetito – o selectie de branza topita si creme de branza proaspata in diverse sortimente. In topul vanzarilor se afla triunghiurile de branza topita Apetito Smantana care se diferentiaza printr-un aspect cremos datorita retetei cu un continut ridicat de smantana adevarata. Gama Apetito este intregita de cremele de branza Apetito, naturale, fara conservanti, cu un continut ridicat de branza de vaci (peste 95%) si smantana. Special pentru copii, Apetito a creat gama Apetito Kidiboo, branza topita si batoane de mozzarella bogate in calciu si vitamina A, esentiale procesului de crestere si dezvoltare a unui organism sanatos.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate