Formele voluptoase ale Fridei, intretinute prin… dans

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Corpolenta, cu forme voluptoase care incita simturile multor barbati, Salma Hayek a devenit cunoscuta abia la 36 de ani, datorita filmului Frida. Acesta i-a adus notorietatea ca actrita.Filmul este o adevarata lectie de viata, din care razbate ideea ca destinul oamenilor cu spirit liber nu poate fi schimbat, indiferent de greutatile care apar…Salma nu este o persoana inalta (1,58cm), insa acest lucru nu o impiedica sa aiba o silueta de invidiat. Cu toate ca nu recunoaste ca ar fi implicata intr-o serie de programe de gimnastica, Salma duce totusi o viata agitata care contribuie la arderea  multor calorii. Printre activitatile sale zilnice observam cursuri de dans spaniol, yoga, relaxari in statiuni balneare etc.  Cu toate greutatile pe care le-a intâmpinat in calea afirmarii sale, Salma este considerata la ora actuala una dintre putinele actrite de la Hoolywood care au stil si care au reusit sa stea departe de problemele medicale (anorexie, bulimie) si de…implanturile cu silicon.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate