Charlize Theron maninca ce-i place

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Prima intrebare care iti vine in minte atunci când o vezi pe Charlize Theron este daca actrita obisnuieste sa manânce… Raspunsul este afirmativ. Nu numai ca nu sare nici o masa, dar actrita isi permite sa manânce orice isi doreste.          Printre preferatele sale se numara carnea la gratar si ouale. Supla ca o gazela, Charlize si-a inceput cariera ca model, dupa care s-a lansat in cinematografie.  Talentul sau i-a adus in anul 2004 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din filmul Monster, rol care a obligat-o sa se ingrase cu zece kilograme, sa isi lase parul lung si sa nu se mai spele pe cap. Se pare ca excesul de greutate nu reprezinta o problema pentru Charlize. Timp de 90 de minute, de cinci ori pe saptamâna, actrita obisnuieste sa faca gimnastica.  Motive sunt destule! Unul dintre acestea este si viitorul sau mariaj cu actorul irlandez Stuart Townsend, cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de patru ani.


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate