O noua metoda de slabit prin inhibarea enzimei Fyn

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

O nouă metoda de slabit ar putea scapa persoanele supraponderale de multe batai de cap. Cercetătorii au descoperit o cale prin care pot pacali organismul uman astfel incat sa consume mai multa energie.Studiul a fost publicat in  revista Cell Metabolism. Ţinta în acest caz este o enizma care controleaza indirect activitatea "principalului comutator al energiei", rezultatul fiind o slăbire considerabilă. Până acum, testările au fost realizate pe şoareci de laborator. Potrivit cercetărilor efectuate, şoarecii cărora le lipseşte enzima Fyn ard mai mulţi acizi graşi şi utilizează mai multă energie, devenind mai slabi.

Mai multe …. ScienceDaily

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate