Geri Halliwell bate recordurile de vanzari cu caseta despre yoga

Timp estimat de citire1 minut, 24 secunde

Yoga este o practica indragita si adoptata de catre mai toate vedetele care se respecta. Cantareata Geri Halliwell este una dintre fanaticele acestei discipline orientale de relaxare. Drept urmare, ea a dezvaluit pe o caseta video toate secretele si sfaturile pentru a se mentine in forma. 

In ultimul timp, fosta componenta a grupului Spice Girls a inregistrat o spectaculoasa schimbare de imagine, bucurand ochii fanilor cu un trup zvelt si sanatos. Se pare ca aceasta schimbare se datoreaza, in mare parte, disciplinei numita yoga. Cantareata marturiseste ca “Yoga a fost ca un cadou. M-a facut sa-mi dau seama ce este cu adevarat important. Mi-a permis sa ma apropii de Eul meu si mi-a aratat ca echilibrul poate exista numai cand ai  mintea si corpul sanatoase.”

Fara indoiala ca traim intr-o lume grabita, anxioasa in care stresul este la ordinea zilei. Yoga este una dintre variantele cele mai populare, utila pentru combaterea acestor probleme. Este vorba despre o tehnica milenara de conservare a tineretii, de prelungire a vietii si de imbunatatire a sanatatii, cunoscuta de mai bine de 3.000 de ani. Originara din India, numele sau vine de la sanscritul “yuj”, care inseamna uniune, in cazul acesta, uniunea corpului cu mintea.

Yoga promoveaza relaxarea, actionand pe plan mental, fizic, emotional si spiritual. Principalul sau obiectiv este obtinerea unei stari interioare de pace prin intermediul unor pozitii care tonifica muschii si revitalizeaza organele interne. Trei dintre pilonii principali sunt meditatia zilnica, respiratia si intinderea. Metoda se bazeaza pe relatia reciproca dintre corp si minte, iar pentru a mentine acest echilibru trebuie combinate toate miscarile astfel incat pozitiile respective sa detensioneze musculatura, tendoanele, articulatiile si nervii.

Ana Macovei

 


array(0) { } ?>

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate