Campania umanitara „Viata pentru Gabriel”

Timp estimat de citire1 minut, 35 secunde

7 zile de solidaritate pentru viata unui copil! Universitatea din Bucuresti anunta campania umanitara de strangere de fonduri pentru micutul Gabriel-Ioan, fiul criticului si istoricului literar Iulian Costache, lector doctor in cadrul Facultatii de Litere.

Gabriel, in varsta de 3 ani si 8 luni, a fost diagnosticat in decembrie 2012 cu leucemie acuta limfoblastica. In acest moment, Gabriel se afla internat pentru chimioterapie in sectia Oncologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni, dar aceasta este prima etapa a unui tratament complex, care trebuie continuat intr-o clinica de specialitate din strainatate. Gabriel este asteptat pe data de 16 ianuarie la o clinica germana (Charité din Berlin sau Clinica de Oncologie Pediatrica din Augsburg) unde ar trebui sa faca o punctie medulara exact in a 33-a zi de la inceperea chimioterapiei. Tratamentul ulterior dureaza de la 6 la 9 luni, in functie de reactia organismului, si costa intre 80.000 de euro si 120.000 de euro.

Pentru a fi acceptat in clinica germana, este nevoie de suma initiala de 60.000 de euro.

Pana acum, in 10 zile de la prezentarea anuntului, cu o solidaritate exceptionala, pentru Gabriel s-au facut donatii in valoare de 30.000 de euro. Mai avem o saptamana, pana pe 16 ianuarie, in care putem sa participam la salvarea vietii acestui copil, care are nevoie de inca 30.000 de euro ca sa inceapa tratamentul salvator in strainatate exact in ziua stabilita medical.

Daca el pierde acea zi, pierde sansa care se afla acum in miinile noastre.
Fiecare ora conteaza! Orice ajutor financiar, oricum ar fi, conteaza!
Orice e-mail trimis mai departe conteaza!
Solidari, putem salva acest copil!

Are patru ani si are leucemie. Restul vietii lui e acum la noi. Doneaza pentru Gabriel!
Sustine-l pe Gabriel!
https://www.facebook.com/GabrielIoanCostache
http://gabrielioancostache.wordpress.com/

Contul umanitar este deschis la Banca Comerciala Romana (BCR), sucursala World Trade Center, Bucuresti:

IBAN   RO69RNCB0085081826160001  –  LEI
IBAN   RO42RNCB0085081826160002  –  EURO
IBAN   RO85RNCB0085081826160004  –  USD

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate