Dieta, cheia sănătății și longevității reginei Elisabeta a II-a. Ce mănâncă suverana

Timp estimat de citire1 minut, 11 secunde

Se bucură din plin, însă doar ce ce-i place foarte mult

Regina Elisabeta II-a este foarte cumpătată când vine vorba de mâncare, dar are și excepții. De fapt,  o singură excepție. Când vine vorba de desertul preferat – tortul cu ciocolată, Majestatea Sa nu mai ține cont de restricții și-și face pofta în fiecare zi. „Ia o feliuță mică în fiecare zi până când în cele din urmă rămâne o singură bucățică, dar trebuie să i-o trimiți și pe aceasta; ea vrea să termine întregul tort”, a povestit McGrady. Cât despre alte tipuri de torturi și prăjituri? Personalul poate mânca de fiecare dată ceea ce rămâne după evenimente.

E științific demonstrat că răsfățul și satisfacerea micilor plăceri reprezintă o parte importantă a unei diete sănătoase, ce poate fi menținută pe termen lung. Un studiu israelian a descoperit că persoanele care își încep ziua cu ciocolată, prăjiturele sau înghețată pot fi mai capabile să gestioneze poftele pe termen lung. „Poftele devin mai intense în timpul unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați, așa că este mai bine să le încorporați într-un mod sănătos în meniu”, a explicat dr. Daniela Jakubowicz, medic diabetolog la Centrului Medical Wolfson din cadrul Universității Tel Aviv, autoarea studiului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate