Carmen Brumă și secretele unui corp perfect

Timp estimat de citire3 minute, 26 secunde

Ce principii alimentare și de stil de viață aplici în cazul băiețelului tău?

Trei mese pe zi și gustări dacă simte nevoia, nu mâncăm desert în locul mesei, zilnic facem mișcare (bicicletă, trotinetă, judo etc). Vlăduț mănâncă în general ce vede în casă că mâncăm noi.

Ce nu ai mânca niciodată și de ce?

„Niciodată” este un termen pe care mi se pare înțelept să-l eviți. Nu mănânc lucruri care nu-mi plac și se întâmplă ca multe dintre ele să nu fie alimente „dietetice”. Să răspund concret, nu-mi place să mănânc ciorbă de burtă, mici, cârnați, șorici, tobă etc.

Găteșți? Cât de des? Care sunt rețetele/preparatele tale preferate?

Gătesc pentru Vlăduț aproape zilnic, dar în principiu preparate simple precum supe, paste, friptură, legume de tot felul. Rețetele mele preferate sunt cele care nu necesită mult timp pentru gătit și care pot fi consumate și la o zi după preparare.

Care sunt, în opinia ta, cele mai periculoase alimente de care ar trebui să ne ferim?

Alimentele care produc ușor dependență și care conțin mulți aditivi, au termene de valabilitate foarte mari, conțin grăsimi hidrogenate sau parțial hidrogenate. Dar trebuie să avem în vedere și ce spunea Paracelsus „doza face otrava”.

Cum arată o zi obișnuită din viața ta?

Trezit, mic dejun, „grădi”, antrenament, activități diverse de birou (sunt directorul propriei mele firme), activități sportive cu Vlăduț (a început recent să meargă la judo), masă de seară…

Care este ritualul tău de frumusețe?

Fac lucruri simple, de bază, dar constant. Nu pierd nopți decât atunci când se îmbolnăvește Vlăduț, nu fumez, beau foarte rar alcool, nu dorm machiată, îmi îngrijesc zilnic fața, fac constant tratamente non- și minim invazive.

Ești implicată în numeroase proiecte care susțin stilul de viață sănătos. Povestește-ne despre cele mai dragi. 

M-am implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte și mi-ar fi greu să fac o ierarhie. Mi-ar plăcea să continui și să dezvolt un proiect care mi-a fost foarte drag, pe care l-am făcut împreună cu un brand de apă pe care îl reprezint, și care promova stilul de viață sănătos în rândul adolescenților. Îmi doresc să fac un proiect special pentru adolescenți.

Vorbește-ne despre cel mai vândut program de slăbit din România, Programul 3S. Cum funcționează, care sunt principiile lui de bază și în cât timp apar primele rezultate?

Programul „3S sănătoasă, suplă, sătulă” este unul dintre motivele mele de mândrie. L-am lansat în 2013 în format fizic, adică o carte care conținea șase săptămâni de regim alimentar detaliat, sfaturi practice, rețete și un DVD cu cinci antrenamente pentru acasă. Dieta este una echilibrată, cu trei mese și două gustări, nu exclude nicio grupa alimentară și te învață să-ți construiești un stil de viață sănătos pe termen lung. Programul a fost best seller în primul an, iar succesul lui a continuat și am ajuns să scoatem șase-șapte tiraje. Acum un an am lansat varianta online care se găsește pe site ul meu, www.carmen-bruma.ro, prin intermediul căruia doritorul primește totul pe mail, cartea în format PDF și link-uri cu antrenamentele.

Un mesaj pentru cititorii Slab sau Gras…

Toată lumea găsește scuze, dar pentru a reuși trebuie să fii mai puternic decât cele mai tari scuze ale tale.

Carmen Brumă… pe scurt

Dacă aș putea da timpul înapoi… aș schimba felul excesiv de protectiv în care l-am crescut pe Vlăduț.

Motto-ul meu este… Nu lăsa eșecul să te împiedice să încerci din nou.

Cel mai mult îmi place să… fiu împăcată cu mine însămi.

Când mă simt obosită, mă energizează… antrenamentul fizic.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate