TOP 3 gadget-uri pentru masaj capilar, epidermic si de relaxare

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Wheeme, un robot inteligent pentru masaj

Wheeme este primul robotel de masaj produs la scara largă. Ai o senzatie precum o mangaiere atunci cand device-ul se plimba pe pielea ta. Atentie insa ca au aparut destule modele contrafacute care doar imita design-ul fara sa ofere toate functiile.

Robotelul de masaj foloseste “tehnologia unica a senzorului de inclinare”, senzor cu ajutorul caruia se misca incet peste corpul persoanei “fara a cadea sau a-si pierde aderenta”. In spatele proiectului se afla o echipa de ingineri israelieni. Proiectul a facut senzatie in momentul in care a fost prezentat la CES.

Nu va poate oferi un masaj profund deoarece este foarte ușor (are doar 240 de grame), dar este recomandat pentru persoanele care sufera de stres la locul de munca sau au un job sedentar.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate