TOP 3 gadget-uri pentru masaj capilar, epidermic si de relaxare

Timp estimat de citire1 minut, 16 secunde

In contextul in care tehnologia a avansat si masajul de relaxare a devenit un pretext pentru inovatie, gadget-urile au ajuns si in zona asta. De la inteligenta AI pentru diferite device-uri, la tot felul de echipamente mai mult sau mai putin costisitoare, nici macar masajul nu mai este ce era odata. Iar multe dintre dispozitivele electronice n-au deloc preturi prohibitive. Vorbim de costuri cuprinse intre 100 si 200 de dolari. Iar multe dintre device-uri pot fi comandate de pe site-uri de specialitate din America si Asia.

Epidermal Robots

Sensibilitatea epidermica a permis progrese semnificative in ceea ce priveste masurarea si intelegerea sanatatii. Majoritatea instrumentelor medicale existente necesita manipularea directa de catre medic sau necesita prezenta unui specialist. Dar lucrurile se vor schimba cu acest robotel, prima forma de inteligenta artificiala capabila sa se deplaseze pe suprafata pielii si sa activeze o multime de senzori si sa capteze o gama larga din parametrii corpului.

Robotelul este capabil sa efectueze masuratori cu privire la anumiti parametrii ai corpului (de exemplu electrocardiografia inimii), poate oferi date despre sanatatea pielii prin intermediul unei camere frontale sau poate sesiza anomalii. Poate fi programat si pentru modul de relaxare. Corpul sau are un accelerometru cu 6 axe și un giroscop care poate capta schimbari ale pozitiei corpului. Este ideal de folosit pentru persoanele cu varice sau care au probleme cu circulatia periferica pentru ca robotelul poate masa acele zone. Momentan modelul se afla in faza de teste si nu se comercializeaza.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate