retete
Retete delicioase cu struguri
Carpaccio de sfecla rosie cu struguri si nuci
Timp de preparare: 1 ora si 15 minute
15.09.2017
3869


Timp estimat de citire:
0 minute, 44 secundeIngrediente pentru 4 portii:
- 2 sfecle rosii de dimensiune medie
- ¼ de cana de frunze de rucola tocate marunt
- 1 lingura de frunze de arpagic
- 2 lingurite de marar proaspat, tocat
- 1 cana de bobite de struguri rosii, fara samburi, taite pe jumatate
- sucul de o lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
- ¼ de cana de nuci prajite si maruntite
- sare si piper
Mod de preparare:
- Spala sfeclele, pune-le la fiert, la foc mediu, tip de o ora. Dupa ce au fiert, scufunda-le in apa rece pana ce se vor raci complet. Curata-le de coaja si taie-le rondele subtiri.
- Intr-un castron, amesteca rucola, frunzele de arpagic si mararul.
- Pe patru farfurii, aranjeaza feliile de sfecla. Deasupra repartizeaza bobitele de struguri. Sropeste cu ulei si suc de lamaie. Garniseste cu verdeturi si nuci. La final, presara sare si piper.
Natalia Talmacec

3 rețete de smoothie pentru un boost de imunitate
Smoothieurile au început să fie foarte populare și la noi de câțiva ani. Românii le preferă p..
22.09.2023