Fructele de merisor trateaza infectiile urinare

Timp estimat de citire:

0 minute, 48 secunde

Merisoarele sunt utilizate din cele mai vechi timpuri pentru tratarea infectiilor urinare. Cauza principala a infectiilor de la nivelul tractului urinar este bacteria E. Coli, ce infecteaza celulele.

Intr-un studiu publicat in revista de specialitate Nutritie moleculara si Cercetare alimentara se arata concluziile cercetatorilor care au atasat o singura bacterie E. Coli unei probe analizate cu ajutorul unui microscop foarte puternic. Proba a fost inmuiata intr-o solutie ce continea celule din tractul urinar uman, apoi a fost retrasa, masurand cantitatea de care era nevoie pentru a indeparta bacteria E. Coli din celula.

Trateaza-ti infectiile urinare cu ajutorul suplimentului cu extract natural de merisor, BN Cranberry!

Experimentul a fost repetat cu diferite concentratii de suc de merisor adaugat, iar rezultatele au fost surprinzatoare: forta necesara pentru a indeparta bacteria E. Coli se diminua pe masura ce concentratia de merisor crestea. Cu ajutorul extractului de merisor, celula indeparta bacteria E. Coli pana in punctul in care aceasta putea fi eliminata prin urina.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate