7 obiceiuri alimentare nesănătoase care îți dau viața peste cap

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Mâncatul emoțional este o problemă?

Trăim cu siguranță vremuri stresante, în care timpul pare foarte scurt iar presiunea de a îndeplini anumite obiective este tot mai mare. Stresul de la locul de muncă, mesele sărite sau obligațiile familiale cauzează consumul de alimente din cauze emoționale. Dacă ești stresată încerci să te liniștești consumând mâncare sau dulciuri? Dacă da, asta este o problemă pe care trebuie să o rezolvi rapid pentru că îți afectează puternic sănătatea. Dacă nu reușești singură, trebuie să cauți ajutor specializat.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate