7 obiceiuri alimentare nesănătoase care îți dau viața peste cap

Timp estimat de citire1 minut, 9 secunde

Obiceiurile alimentare nesănătoase sunt la ordinea zilei, într-o societate bazată atât de mult pe consum. Rafturile magazinelor sunt pline de bunătăți, iar restaurantele de tip fast-food îți oferă mirajul unor mese copioase și rapide. Dar cum te descurci în fața acestor tentații, dacă ai câteva kilograme în plus și încerci să slăbești?

Dacă realizezi unde greșești din punct de vedere alimentar și corectezi, vei vedea rezultate certe în lupta cu kilogramele. Mănânci noaptea târziu, ești tot timpul pe la petreceri sau nu ai niciodată timp să gătești? Iată o listă cu cele mai frecvente greșeli alimentare pe care le faci și cele mai bune soluții.

Sari peste micul dejun?

Dezbaterea referitoare la micul dejun pare una eternă. Pe lângă faptul că, dacă sari această masă, vei consuma peste măsură la prânz și seara, oamenii de știință vin și cu alte statistici extrem de îngrijorătoare. O cercetare publicată în Jurnalul American de Cardiologie arată faptul că persoanele care nu mănâncă micul dejun au un risc cu 87% mai mare de a muri din cauza afecțiunilor cardiovasculare, decât cele care mănâncă micul dejun zilnic. Concluzia? Pentru ca o cură să aibă efect și pentru sănătatea inimii, nu rata masa de dimineață.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate