Mananci incet, deci slabesti mai mult

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Vesti bune pentru cei carora le place sa savureze fiecare imbucatura de mancare: cercetatorii de la Universitatea din Rhode Island au descoperit ca persoanele care mananca mai incet au mai multe sanse sa slabeasca, intrucat consuma mai putina mancare.

In urma studiului, profesoara de nutritie Kathleen Melanson a ajuns la cateva concluzii semnificative pentru cei care vor sa slabeasca:

– Barbatii mananca mai repede decat femeile.

– Oamenii supraponderali mananca mai repede decat cei slabi sau cu o greutate normala.

– Cerealele procesate sunt consumate mai repede decat cerealele integrale.

– Oamenii care mananca repede consuma 87 de grame de alimente pe minut.

– Oamenii care au o viteza medie mananca 70 de grame de alimente pe minut.

– Se considera ca mananci incet daca ingerezi aproximativ 57 de grame de alimente pe minut.

Cercetatorii au stabilit ca exista o legatura evidenta intre viteza cu care mananci si indicele de masa corporala. Astfel, cei care mananca repede au un IMC mai mare fata de persoanele care mananca lent. Rezultatele acestui studiu cat se poate de interesant au fost facute publice luna aceasta, in cadrul conferintei organizate de Societatea pentru Obezitate in Orlando, SUA.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate