Retete dietetice

Cand te gandesti la ridichea neagra, parca n-ai da doi bani pe ea. E mare si uratica si nici gustul nu pare a fi prea imbietor. In plus, o asociem mai degraba cu un remediu pentru raceala si tuse decat cu un ingredient culinar. Retetele de mai jos te vor…
Liviu Mihalcea este managerul unuia dintre cele mai de succes restaurante din Bucuresti: Trattoria Don Vito. Situat in apropiere de Piata Amzei, restaurantul ofera preparate cu specific italienesc, intr-o locatie ce seamana cu o trattoria autentica. Am vorbit cu el despre ce inseamna sa fii un bun manager de restaurant…
Cine spune ca este scump sa mananci sanatos? Noi ne-am hotarat sa demontam acest mit si sa-ti aratam ca poti prepara usor retete ieftine si dietetice! Tot ce trebuie sa faci este sa iti achizitionezi ingredientele necesare si sa dedici putin timp pentru a le prepara – chiar daca esti…
Delicioase, pline de vitamine si inconfundabile ca gust, visinele au un loc binemeritat in bucataria noastra, pe toata perioada verii. Sunt bune si consumate ca atare, si in diferite combinatii, care mai de care mai inedite. Noi te invatam sa te bucuri de gustul visinelor in cateva moduri noi! Invata…
Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti va invitam intr-o calatorie prin bucataria italieneasca. Saptamana aceasta va prezentam un aperitiv delicios in care caracatita este ingredientul principal. Este un aperitiv cu stil, potrivit…
A fi vegan si chiar raw vegan este la moda, inclusiv in Romania. Din ce in ce mai multe vedete, printre care se numara Alicia Silverstone, Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Jared Leto sau Brad Pitt, au ales alimentatia raw vegana. Descopera beneficiile alimentatiei raw vegane si cateva retete de dulciuri…
Adrian Stancu este un chef tanar, originar din Ploiesti. In varsta de 25 de ani, are o poveste de viata interesanta si un traseu profesional spectaculos. Pentru ca este specialist in bucatarie italineasca i-am pus cateva intrebari despre aceasta adevarata arta. Descoperiti din tainele bucatariei italienesti alaturi de chef Adrian Stancu.
Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti va invitam intr-o calatorie prin bucataria italieneasca. Va vom prezenta retete mediteraneene pentru toate gusturile!
Zilele de 20-21 aprilie sunt prilej de bucurie, voie buna si mese imbelsugate alaturi de cei familie si prieteni. Pentru ca sarbatoarea Pastelui sa nu se transforme intr-o perioada de excese culinare si acumulari de kilograme, variaza putin retetele clasice traditionale si incearca unele mai usoare! Invata si tu sa…
Castigatorul primului sezon MasterChef, Petru Buiuca, are cateva planuri de care sigur va veti bucura sa auziti: va deschide un spatiu pentru cursuri de gatit, va lansa un cooking-show online si o carte de retete. Noi abia asteptam sa invatam sa gatim alaturi de Petru, care este un bucatar tanar,…

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate