Expertii ne inspira: ce mananca nutritionistii intr-o zi obisnuita
Dr. Laura Gagiu, medic nutritionist, Clinica de nutritie KiloStop
26.03.2019
Timp estimat de citire:
0 minute, 49 secundeMic dejun: 1 ou fiert, 50 g telemea de vaca, 2 felii de paine integrala, 150 g de rosii + ardei.
Varianta 2: terci de ovaz din 56 g de fulgi ovaz + 200 ml de lapte – se fierb impreuna pana cand capata o consistenta cremoasa (aproximativ 4-5 minute) – cu topping din 100 g de banana si scortisoara.
Gustare 1: 1 mar sau 1 portocala.
Varianta 2: 1 ou fiert + ardei rosu.
Pranz: fie salata din 100 g de fasole rosie boabe, o jumatate de ceapa rosie mica, 200 g de rosii cherry, 1 ardei gras rosu, 1 avocado, sare, piper si putin suc de lamaie.
Varianta 2: 300 g de ciorba de legume, 1 pulpa de pui dezosata + salata de varza sau de sfecla rosie.
Gustare 2: 1 iaurt mic cu 2% grasime sau 20 g de nuci sau caju.
Varianta 2: 200 ml de lapte batut.
Cina: 100 g de muschiulet de porc la cuptor + 300 g de ciuperci gatite cu putin usturoi, sare, piper.
Varianta 2: 150 g de dorada la gratar + 200 g de broccoli la abur + sos din 50 g iaurt cu 2% grasime si usturoi.
Spirulina și beneficiile ei în curele de slăbit
07.05.2024