Editia a III-a – Intalnirea femeilor tonice

Timp estimat de citire2 minute, 24 secunde

Joi, 13 martie 2008, revista TONICA a organizat “Intalnirea Femeilor
Tonice”. Evenimentul care a avut loc la Restaurantul “La Italieni” din
strada Traian nr. 168, incepand cu orele 17:00, face parte seria de
intalniri lunare cu cititoarele, cu specialistii care scriu in revista
si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. Revista TONICA
organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire
intre publicul larg si specialisti.

Joi, 13 martie 2008, revista TONICA a organizat “Intalnirea Femeilor Tonice”. Evenimentul care a avut loc la Restaurantul “La Italieni” din strada Traian nr. 168, incepand cu orele 17:00, face parte seria de intalniri lunare cu cititoarele, cu specialistii care scriu in revista si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. Revista TONICA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti.

Tema lunii martie a fost sarcina si implicatiile ei. Alaturi de revista TONICA au fost Bianca Brad, Roxana Iliescu si Cristina Soloc care au vorbit despre secretul mamicilor tonice. De asemenea, reprezentantii companiilor Bella, Centrum, Pampers si Funadatia Romanian Angel Appeal au prezentat produse si solutii pentru ca cititoarele TONICA, viitoare mamici, sa se mentina sanatoase si frumoase pe parcursul sarcinii!

Discutia a fost deschisa de doamna doctor ginecolog Ruxandra Albu, care a le-a vorbit cititoarelor si vedetelor prezente despre importanta informarii atente si a controalelor obligatorii pe timpul sarcinii. Doamna doctor a subliniat necesitatea unei bune comunicari intre medicul curant si pacienta in perioada prenatala. Prezenta la discutie, Roxana Iliescu, viitoare mamica a celei de-a doua fetite, a subscris la indicatiile doamnei doctor Albu si a mentionat cateva deosebiri intre cele doua sarcini ale sale.

Doctorul ginecolog Ciprian Pop, de la Fundatia Romanian Angel Appeal a oferit informatii si sfaturi practice cu privire la sanatatea in sarcina, nasterea si lauzia, precum si la ingrijirea copilului in primele zile si saptamani. Trecuta prin frumoasa experienta de a da nastere unui copil, Bianca Brad le-a dezvaluit viitoarelor mamici cateva din secretele sale de linistire a copilului nou-nascut si le-a impartasit momentele placute din timpul sarcinii.

Pentru ca pe parcursul sarcinii, majoritatea femeilor se confrunta cu greturile matinale, medicul fitoterapeut Ruxandra Constantina le-a oferit cititoarelor TONICA, un remediu natural pentru combaterea starilor neplacute. Ghimbirul poate ameliora greturile, dar luat numai la indicatia medicului si respectand cantitatile prescrise.

Prezentatoarea emisiunii MotoMagia, difuzata de postul TVR, Cristina Soloc, a marturisit ca a fost norocoasa pe perioada sarcinii: nu a avut greturi, nu a avut probleme cu copilul, a nascut usor prin cezariana dupa care si-a revenit repede, iar silueta nu i-a fost deloc afectata.

Medicii specialisti si colaboratori ai revistei TONICA au reusit sa le explice viitoarelor mamici prezente la evenimentul lunar, modificarile prin care trece organismul femeii in perioada de sarcina si sa le ofere cateva sfaturi pentru a trece usor, constient si sanatos prin miracolul de a aduce pe lume un copil.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate