Slabeste rapid in sezonul cald

Timp estimat de citire:

2 minute, 31 secunde

Orice femeie isi doreste sa aiba o silueta de invidiat si e dispusa sa apeleze la diete drastice pentru a dobândi cât mai rapid un trup perfect. Cum se poate slabi rapid fara consecinte nefaste asupra organismului? Am incercat sa oferim raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele in cadrul evenimentului organizat de revista Slab sau Gras care a avut loc pe data de 17 iunie 2010 la bistroul Le Creme Cafe

Eveniment organizat de Slab sau Gras

 

Orice femeie isi doreste sa aiba o silueta de invidiat si e dispusa sa apeleze la diete drastice pentru a dobândi cât mai rapid un trup perfect. Cum se poate slabi rapid fara consecinte nefaste asupra organismului? Am incercat sa oferim raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele in cadrul evenimentului organizat de revista Slab sau Gras, care a avut loc pe data de 17 iunie 2010 la bistroul Le Creme Cafe.

Eveniment 17 iunie 2010

Intr-o atmosfera relaxanta, cititorii au primit sfaturi despre cum sa slabeasca vara aceasta de la specialistii invitati: Dr. Catrinel Macovei, medic specialist nutritie si boli metabolice, clinica MED-AS, Dr. Cornelia Rusinoiu, medic specialist dermato-venerologie Clinica MED-AS, si Florina Roventa, antrenor fitness si culturism.

Pe lânga informatiile pretioase, invitatii nostri au asistat si la prezentari de produse sustinute de sponsorii evenimentului: Catena, Sonimpex Serv, Europlant, Balestra&Mech si Easy Shape.

Discutia a debutat cu un subiect de maxim interes: cum putem slabi intr-un timp foarte scurt fara ca acest lucru sa aiba consecinte nefaste asupra organismului? Dr. Catrinel Macovei ne-a reamintit ca motivatia este cheia succesului când ne dorim sa slabim. Daca dorim sa avem rezultate bune, specialistul ne recomanda o dieta moderata, in urma careia sa pierdem maximum 5% din greutatea pe care o avem. O dieta eficienta este constituita din alimente care cresc activitatea metabolica si trebuie neaparat sa fie combinata cu exercitiu fizic pentru a inlocui grasimea cu muschi.

Am continuat discutia cu un alt subiect de mare interes pentru doamne: cum este afectata pielea de regimurile de slabit. Specialistul in dermatologie, dr. Alina Rusinoiu, ne-a atras atentia ca pielea sufera anumite modificari dupa ce slabim, insa ele depind si de numarul kilogramelor pe care le pierdem. Un regim de slabit subtiaza masa musculara, pielea devine mai lasata pentru ca nu mai exista un plan care sa o sustina. Caderea parului poate fi si ea o consecinta a slabirii care, din fericire, este reversibila dupa renuntarea la regim.

Pentru ca un element important in pierderea kilogramelor in plus este practicarea sportului, Florina Roventa, antrenor fitness si culturism, ne-a atras atentia ca o dieta trebuie sa fie completata cu practicarea sportului, fie ca mergem la sala, alergam in parc sau pe plaja, important este sa facem miscare si sa-i incurajam pe copii sa faca acelasi lucru.

Daca doriti sa participati la urmatorul eveniment sau aveti nevoie de informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa: pr@e-galenus.ro sau la numarul de telefon 0745.777.095, persoana de contact Claudia Doanta, PR&Evenimente.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate